Online aanwezigheid is vandaag belangrijker dan ooit, maar voor velen geen evidentie en een tijdrovende bezigheid. Instagram, Facebook, een webshop, nieuwsbrieven... dragen allemaal bij aan een connectie met je ideale klant.

Verhoog je online zichtbaarheid en authenticiteit met kwalitatieve beelden die de eigenheid van je bedrijf benadrukken.  Laat jezelf in/en je bedrijf vastleggen in een bedrijfsfotoshoot. Tijdens een sessie van ongeveer anderhalf uur creëren we content waarmee je meteen een aantal maanden verder kan op je sociale media, mailings en website.

Wil je graag een collectie laten vastleggen? Dat kan zowel in de studio als op locatie, met focus op e-commerce of sfeerbeelden voor Instagram en Facebook. En ook als je een evenement organiseert, leg ik dat graag voor jou vast. Een bedrijfsfotoshoot boek je al voor €319 excl. BTW, voor het fotograferen van een collectie of evenement maak ik graag een offerte op maat.

meer info

BEDRIJVEN

Step up your #ootd game en onderscheid je van anderen met professionele beelden. Is het nu om je volgers te inspireren, of om een samenwerking van je dromen binnen te halen, mooie en kwalitatieve beelden zijn de ideale manier om je blog of sociale media naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens een persoonlijke fotosessie fotografeer ik jou op een ontspannen manier, met sfeervolle beelden in high-end bewerking als resultaat. We leggen een mix van details, portretten en full body shots vast met het oog op gebruik op sociale media en een online blog. Gebruik je de foto’s in een blogpost? Dan lees ik die met plezier voor jou na.

Afhankelijk van jouw noden kies je een pakket op maat. Heb je bijvoorbeeld dringend een aantal portretten nodig? Ga dan voor het klein pakket. Wil je graag content voor een hele periode vastleggen, dan is het grotere ideaal voor jou. Voor bloggers die op regelmatige basis beelden nodig hebben, is de abonnementsformule ideaal. Oh, en als je meer beelden wil ontvangen dan in het pakket zitten, kan je die gewoon extra aankopen. Je boekt als blogger een fotosessie vanaf €119 excl. BTW.

meer info

BLOGGERS