top of page

nanted?

Hey there, nice to meet you!

Als tiener experimenteerde ik veel met mode, beauty en interieur. Daar kwam rond mijn veertiende ook de wil bij om artistiek bezig te zijn, en ik wou fotografie gaan studeren. Dit mocht ik niet van mijn ouders, maar ik kreeg voor mijn goede punten wel een spiegelreflex waarmee ik, naast met zebraprint broeken en regenbooghaarkleuren,  begon te spelen en experimenteren.

Op reis of uitstap was ik steeds de persoon met de camera, en legde ik regelmatig beelden vast die anderen niet waren opgevallen. Ik kijk graag (zo graag dat mijn twee ogen graag naar verschillende dingen tegelijk kijken), en ik geniet van rust en schoonheid op elke plek waar ik ze kan vinden.

 

Intussen groeiden die verschillende experimenten uit tot een business, en leg ik de schoonheid van producten en plekken vast om haar door te geven aan anderen. Een jurk zo mooi mogelijk fotograferen zodat mensen erin willen stralen, of een interieur zo sfeervol mogelijk portretteren zodat mensen erin willen vertoeven, ik doe het allebei met zoveel liefde.

Na anderhalf jaar als vaste creative voor een modebedrijf te werken, kriebelde het om mijn eigen zaak te starten. Zo kan ik mijn eigen ideeën vormgeven en naar hartelust moois voor jou creëren. 

Liefs, Naomi

instax test.jpg
bottom of page