Oh boy, hoe zijn we hier beland? Jij wil uiteraard meer over mij te weten komen alvorens we samen in zee gaan, maar hoe ik hier terechtkwam is een heel ander verhaal. Eentje dat ik zelf ook even moet gaan ontrafelen, want wie had gedacht dat ik een eigen fotografiebusiness zou runnen toen me mijn diploma in de taal- en letterkunde werd overhandigd? Oké, tegen dan had ik zelf misschien wel al een vermoeden.

Mijn hele leven al ben ik graag met zoveel mogelijk dingen tegelijk bezig geweest. Enerzijds had ik altijd wel een creatieve hobby, en anderzijds ging ik een intellectuele uitdaging nooit uit de weg. En ook in mijn eigen zaak doe ik het liefst van al zoveel mogelijk zelf, wat ik wel vaker hoor bij ondernemers. Helaas zorgt dat soms voor overweldiging en gebrek aan focus. 

Waar een fascinatie voor esthetiek mij genetisch meegegeven werd, is dat voor ondernemingszin absoluut niet het geval. Binnen mijn directe omgeving ben ik zowat de enige zelfstandige, wat ervoor zorgt dat het ondernemersverhaal van anderen me heel erg boeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/'nɑntəd/ is een beknopte verwijzing naar mijn naam: Naomi Ante De Kind.

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

© nanted. BTW: BE0722.601.401